Hvem vi er?

Velkommen til vores fortælling 

Vores byggesten er 2o års erfaring med skabelsen af oplevelser og events. Sammen med, hvad der måske er, byens stærkeste netværk af kulturaktører skaber vi byudvikling og byliv i alle størrelser.  

Her inviterer vi dig ind i vores univers, hvor du kan læse om hvem vi er, hvad vi laver, hvad vi mener, og hvad vi drømmer om. ​

Velkommen til boxland 2019. 

Hvem vi er....

 

BOXLAND

En multi-by for alle

BOXLAND i Sydhavnsgade består af ombyggede containere i skalaen fra 10', 20' og 40'fod. Byen består også af andre former for midlertidige elementer, der rummer forskellige kreative projekter. 

Containerbyen vil besidde alt fra gallerier, workshops, lydstudier, prøvelokaler, pop-up butikker, værksteder, kontorer, mødefaciliteter og meget mere. 

Kreativitet

EN DYNAMISK MARKEDSPLADS

BOXLAND er Københavns nye oase - et containerbaseret oplevelsesunivers for børn, unge, voksne og ældre.

 

Et univers med træ & cykel workshops, gallerier, studier, genbrugsbutikker, kunst, design, pop-up events, loppemarkeder, kreative fællesskaber, udstillinger, mad & drikke, talks, live-radio, DJs samt ugentlige koncerter og events. 

ET URBANT TILFLUGTSSTED

En by i byen - for hele familien

... Vi har skabt BOXLAND, som et multifunktionelt urbant tilflugtssted, med inspiration fra Berlin, London & Brooklyn Flea, New York. 

BOXLAND tilbyder en unik blanding af strandbar, spisesteder, natklub, ferniseringer, arrangementer, koncerter og en stor markedsplads, der samler alle pop-up butikkerne, ugentlige loppemarkeder og en masse borgerinddragende projekter.

BOXLAND supplerer det rå og raffinerede, med et sjældent tema "Undergrund - for hele familien". BOXLAND har til formål at aktivere lokale kræfter i alle aldre med projekter som 'Børnenes byggedage'.

Hvad laver vi.....

 

I løbet af årene har vi skabt og drevet Københavns Karneval, understøttet Stop madspilds initiativ og engagement på Roskilde Festival samt udviklet byrum og byliv i Carlsberg Byen, på DTU og Grønttorvet. Derudover har vi lavet idéudvikling og implementering af borgerinddragende 

forretningskoncepter i Københavns Sydhavn, afvikling af FIFA e-sport i Forum og ikke mindst tidligere etablering af BOXLAND - den midlertidige kreative containerby.

 

container_överblicvk.jpg

Boxland Bazar

solo 6.jpg

SILO 6

anker round 72pix.jpg

Ankers Marked

darling artbar logo.jpg

Darling Artbar

LOGO URBAN beach.png

STRANDEN

on ice.jpg

BOXLAND ON ICE

BOXLAND Bazar
OUR BAZAR!
BOXLAND BAZAR
Boxland bazar
BOXLAND SHOPS
butik 7
BOXLAND BAZARTh
Our shops
Shops & market
URBAN BEACH
POST BOXLAND

....Vi mener.....

 

BOXLAND - en verden af muligheder!

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har gode idéer. Få inspiration fra vores eksisterende co-creators ved at undersøge "Det gemmer sig i boxen".

 

Om det er events, teater, dans, stand-up, sangskrivning, koncerter, et kor, installationskunst, møder, markeds-underholdning, butiks- eller markedsleverandører, så skriv til os! 

Vi har opdelt vores ansøgninger i 3 områder 

1. Mad & Drikke

2.Kreative space

3.Events & Arrangementer

.

Demokratisk Byliv


Vi bygger byer sammen. Det er vores mission,

vores hjertebarn. 

Lokal Kvalitet

GLOBAL EFFEKT

...Vi drømmer om...

 

...... at skabe en dynamisk og levende markedsplads fyldt med sjove og interessante events, kreative løsninger, unikke butikker, kunst, lokalt håndværk, drinks, grøntsagsmarked, live musik & koncerter hver uge og BOXLAND podcast. 

Vi vil skabe et rum, hvor ALLE er velkommen. Et sted for dig, hvor du kan sælge dit håndværk, din kunst, mad, drikke eller andre services. For at det kan lykkes - har vi brug for dig og din lyst til at blive en del af fællesskabet.

 

Sammen skal vi skabe en kreativ bydel midt i byen - væk fra Københavns stress og jag. 

... Men vi bygger også på noget andet. Byliv, et demokratisk fællesskab og et iværksætter showroom.

Tag en tur rundt i vores by og indånd kreativiteten fra vores co-creators. Kom med på rejsen, og tilføj dit talent i vores oase af co-creation. 

 YOU NAME IT - you GOT IT. 

Boxland skaber broer mellem kulturer, platforme & mennesker. Det er et multietnisk & kreativt fællesskab. Du kan være med som co-creator.Hop direkte videre til DET GEMMER SIG I BOXEN. Her kan du læse meget mere om hvad der sker i BOXLAND, fremtidens glæder - og fortidens skatte!  

...Hvad sker der?

SYDHAVNSGADE 28

2450 SYDHAVNen

København 

boxlandcph@gmail.com

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon