Åbningstider

Mandag - Onsdag 

Lukket.

Lukket.

Torsdag - Søndag

Hold øje med vores Facebook side, under events.

 

Har vi særlige arrangementer på dagsorden, så holder vi længere åbent. Kig med på vores events. 

Kontakt os

BOXLAND 

Sydhavnsgade 28. 2450 Sydhavnen

www.bylivsselskabet.dk

Boxlandcph@gmail.com

byliv logo.jpg

Godt at vide om BOXLAND

Ofte stillede spørgsmål

Hvor finder jeg BOXLAND?


BOXLAND i Sydhavn er ikke til at misse. Vi er placeret lige overfor Aalborg Universitet på Sydhavnsgade. Du kan hoppe på cyklen, toget til Sydhavn Station, bus 10 & 3A til Sydhavns Plads & bus 14 til Bådhavnsgade eller din bil. Tjek dine transportmuligheder her.
Bil & Boxland?


Du kan desværre ikke parkere lige ved BOXLAND. Men vi er placeret i en parkeringsfri zone, så du ikke skal bruge mønter på parkering Du kan evt. parkere på Bådehavnsgade eller Borgmester Christiansens gade.
Må jeg medbringe egen mad og drikke?


Nej, den går desværre ikke. Vi har sørget for massere lækkert til både ganen og maven. Du kan derfor nyde et lækkert måltid fra en af vores selvstændige stadeholdere. Drikkervarer har vi også sørget for, og vi byder på et stort udvalg af læskedrikke, æblemost, vand, øl og drinks.
Hvad sker der i BOXLAND?


Vi har spækket sæsonen med massere af fede arrangementer & koncerter. Følg med i vores kommende arrangementer her på hjemmesiden & på vores facebookside.
Betaling i BOXLAND?


Skal du have lidt til maven & ganen kan du betale med Dankort & Mobilepay. Hos vores stadeholdere kan du betale med mobilepay - kun nogen tager imod kontanter.
LOST & FOUND


Tabte ting & sager er på eget ansvar - men finder vi guld i sandet gemmes de i BOXLANDs skattekiste for ejerløse genstande.

Tak til vores samarbejdspartnere

SYDHAVNSGADE 28

2450 SYDHAVNen

København 

boxlandcph@gmail.com

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon